Reacties (7)

 1. Giel van Dam

  Beantwoorden

  Ruim 25 jaar kom ik al bij Geert. Al 25 jaar zegt hij als ik mopper op de oefeningen dat ik uit vrije wil kom. En hij heeft gelijk. Zijn droge humor en het kopje thee zorgen ervoor dat ik niet afhaak en min of meer in conditie blijf.

 2. Jan

  Beantwoorden

  Ik behoor ook bij, de (vrij grote groep) mensen die al jarenlang zijn conditie op peil houdt ‘bij Geert’. Volgens mij is dit de leukste sportschool van Utrecht. Iets groter dan huiskamer formaat en met altijd een gezellige nazit met een kopje thee ‘van het huis’. Ik volg de circuittraining op donderdagavond, die soms wordt opgeluisterd met gitaarspel van begeleider Geert. Leuk informeel sfeertje.

 3. MS

  Beantwoorden

  Je komt jong en oud tegen tijdens het sporten bij Geert. Het allerfijnst vind ik dat iedereen lekker zichzelf is en kan zijn, geen opgepompte toestanden zoals je vaak in sportscholen ziet. Tijdens trainen bij Geert raak ik de drukte en soms stress van de dag altijd helemaal kwijt. Ik vind het ook erg leuk met andere bezoekers over concerten, muziek te praten en vooral lekker veel te lachen, vaak ook om de droge grappen van Geert!

 4. Marjolijn

  Beantwoorden

  Zeven jaar geleden gestart om tijdens mijn zwangerschap in conditie te blijven. En dat lukte prima! Tot 8 maanden met een dikke buik actief mee kunnen doen. Zeker ook omdat Geert de oefeningen goed afmeet op wat jou lijf nodig heeft. Erg prettige begeleiding, dus inmiddels vaste gast!

 5. Maria en Maikel Baas

  Beantwoorden

  Ik kom al een aantal jaren met mijn zoon bij Geert er is een goede gemoedelijke sfeer waar ieder zich zelf kan zijn en komen met veel plezier bij Geert goede begeleiding en af en toe een mooi deuntje op zijn gitaar.
  We worden er helemaal vrolijk van ook de contacten met de andere bezoekers vinden we erg leuk.

 6. Marieke

  Beantwoorden

  Al rond de 25 jaar kom ik bij Geert om de conditie op peil te houden en dat bevalt mij uitstekend. Goed voor lichaam en geest en een opgeruimd gemoed want er wordt meestal veel gelachen en gediscussieerd tijdens de training en daarna. En dan natuurlijk de ‘gitaarbegeleiding’ en het kopje thee achteraf. Geert is bovendien de beste fysiotherapeut die ik ken, dus professionele begeleiding gegarandeerd.

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.